labotigadelsembotits.cat

La vaga dels controladors em va portar a suspendre el viatge que tenia programat des de feia mesos. Per aquest motiu vaig poder participar amb un grup d’amics a una tertúlia per parlar de quines solucions podria tenir aquesta crisis econòmica que està patint el país. Vam parlar molt però no vam resoldre res.

A mitja tarda l’organitzador de la trobada ens va servir un pa amb tomàquet i va treure una caixa d’embotits d’una qualitat excel·lent.

Quina gran sorpresa! La caixa la va comprar  a través d’internet a www.labotigadelsembotits.cat un web del meu nebot Jaume.

El meu nebot Jaume és un empresari jove, actiu, creador i amb una il·lusió que s’encomana. En Jaume ha continuat un negoci d’elaboració d’embotits tradicionals catalans, que va iniciar el meu pare Miquel i va  seguir el meu cunyat Eugeni i  la meva germana Catalina .

A banda de l’extraordinària qualitat dels embotits, tots vam quedar sorpresos i vam elogiar la simplicitat del procés de compra i la rapidesa de l’enviament.

La botiga ideada per en Jaume i programada per la empresa de tecnologia Omatech, crec que marcarà una línia a seguir per moltes altres .

Després de berenar una de las conclusions que vam treure, és que per sortir d’aquesta crisis es necessiten empresaris valents com en Jaume que inverteix en noves tecnologies i idees noves.

FELICITATS! 🙂

Anuncio publicitario

2 Respuestas a “labotigadelsembotits.cat

  1. Gràcies per l’escrit tiet.
    El projecte no hauria estat possible sense l’empenta i la il·lusió del Carles, la professionalitat d’Omatech i l’objectiu reflexiu de l’Àlex Salcedo.
    Gràcies a tots. I a veure si organitzem més pa amb tomates amb embotits amb els amigotes!

  2. Hola,
    Em dic Saül Garreta i sóc un arquitecte Tarragoní que des de fa uns anys estic treballant en la reconstrucció d’un poble abandonat del que sóc propietari d’un 70 % aprox. Estic buscant activitats que s’hi puguin desenvolupar i d’avegades he pensat que seria un bon lloc per fer embotits de montanya amb un bon marqueting del lloc. Seria una manera de continuar l’activitat fmilair doncs els meus avis eren tossiners i els meus tiets tenen una carnisseria al mercat. Que n’opineu?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.