08/08/08 Per molts anys campió!!!

Hola Papa,

com comprovaràs el primer apunt del teu bloc no l’escriuràs tu,  ho hem fet nosaltres, en Carles i en Miki. Desitgem que aquest petit detallet t’agradi i sigui un complement més de les sorpreses que et tenim preparades per avui,  dia del teu aniversari 😉

Quan nosaltres vam posar en marxa els nostres respectius blocs ja et vam veure l’espurneig als ullets així que vam pensar que un bon moment per a encetar el teu propi blog seria el 08/08/08, xifra màgica on les hi hagi.

Has fet 60 anys i tens una vida farcida d’anècdotes, vivències i històries per a omplir aquest blog i tot el wordpress sencer si cal. Si al teu ritme vital frenètic li afegim el fet que tots vivim en ciutats separades, el bloc és gairebé un eina fonamental de comunicació. Com a mínim per a superar el que són les trucades setmanals on ens expliquem com estem i poca cosa més. Segur que a tu també t’ha passat, quan has llegit els nostres blocs has descobert o has matisat aspectes de nosaltres que ja no recordaves.

Tenim moltes ganes que comencis a escriure i li donis vidilla al bloc. D’una cosa n’estem segurs, tal com ets,  l’etiqueta d’autèntic hauria d’anar lligada per defecte a cadascun dels teus apunts! 🙂

Ara només cal convèncer a la mama i fem el pleno!

T’estimem molt,

Carles i Miki

Anuncio publicitario

4 Respuestas a “08/08/08 Per molts anys campió!!!

 1. No he pogut resistir ni un minut per entrar a veure la «sorpre» d’aquesta meravellosa mainada que tens, aquest blog que t’han muntat serà una excel·lent finestreta per mirar i que et mirin, la família, amics i companys, que tens a cabassos. Una idea superba. Són uns cracks.
  Josep per molts anys i ja ens explicaràs com has gaudit de tota la vetllada que has viscut.
  Apa salut i repòs menys pel braç que no te ós.
  Una forta abraçada.
  Vicenç.

 2. Ja tinc ganes de veure els primers posts !

  Felicitats

  Agusti

 3. Moltes felicitats pel nou blog a tu, Josep i la Carme. I a en Miquel i en Carles pel «detallàs». En podeu estar ben satisfets.
  Esperem conèxier ben aviat els teus punts de vista sobre tot el que ens ocupa i començar un debat a través d´aquesta nova oportunitat que ens oferiu. Us esperem.

 4. Siento no haber recordado tu cumple. 60 años no se cumplen cada dia, de cualquier manera esta como un quinceañero sigue asi. tienes una familia cojonuda,pero eso tambien es merito vuestro, un abrazo

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.